La Saskia Massage, de beste therapeutische massages in Amsterdam

La Saskia Massage, de beste therapeutische massages in Amsterdam

 • Bedrijfsnaam: La Saskia Massage
 • Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.
 • Website: https://www.lasaskiamassage.nl/
 • Contact e-mail: hallo@lasaskiamassage.nl 

La Saskia Massage is de beste kliniek voor massagetherapie in Amsterdam. La Saskia Massage werd uitgeroepen tot een van de top 10 massagesalons in Amsterdam. Mensen van alle leeftijden zijn welkom. Wil je heerlijk ontspannen? Dan kan La Saskia Massage jouw oplossing worden.


Wat voor massages biedt La Saskia Massage?

Bij Saskia Massage kun je terecht voor allerlei soorten massages.. Het starttarief van een massage is voor  35€ voor een half uur. Je kunt ook langere massages boeken van 45 minuten, 60 minuten, 75 minuten en 90 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied:

 • Heb je last van nek- en schouderspanningen, lage rugpijn, stress of uitputting? Of heb je zin in een self-care massage? Boek een massage bij Saskia Massage en vele kwalen, zullen verminderen of verdwijnen,
 • Heb je last van diepe knopen, triggerpoints en pijnlijke spieren? Kies dan voor een sport- of diepe weefselmassage.
 • Als je op zoek bent naar totale ontspanning, is een holistische of Zweedse massage het beste. Dit soort massages zijn ideaal voor mensen met een burn-out.
 • Je kunt ook een voet-, hand- of hoofdmassage krijgen, en je kunt de onderdelen combineren door middel van een custommade massage.
 • Zwangerschapsmassage brengt je lichaam en hoofd in balans, verlicht je vermoeidheidsklachten en geeft je nieuwe energie. Saskia heeft een speciale massagetafel, met borst- en buikuitsparing, voor zwangere vrouwen. Ook geschikt voor dames met borstimplantaten
 • Ze biedt ook massages aan voor kinderen van 2 tot 14 jaar. Deze sessies helpen hen niet alleen om te ontspannen, maar kunnen ook helpen bij de behandeling van bepaalde aandoeningen zoals rusteloosheid, hyperactiviteit, enz.
 • Als je je gezicht wilt verjongen om het er fris en stralend uit te laten zien, kun je kiezen voor de bindweefsel/kobido gezichtsmassage.
 • Daarnaast biedt ze ook privé babymassage les voorde ouders/verzorgers en de baby. Massages zijn goed voor baby’s: krampjes, ontwikkeling van de spieren, lichaamsbewustzijn, beter slapen en  het versterkt de band tussen ouders/verzorger en kind. 
 • Ook kun je een massage workshop/cursus volgen met je vrienden of partner.

Verras je partner, een geliefde of een vriend met een massage cadeaubon bij La Saskia Massage, de beste massagekliniek in Amsterdam en laat ze zich gelukkiger en meer ontspannen voelen dan ooit.

La Saskia Massage, de beste therapeutische massages in Amsterdam

Saskia is ontwerpster van kleding en kostuums, performer en kunstenares die in 1995 in contact kwam met de wereld van massage en sindsdien besloot haar beroep over de hele wereld uit te oefenen. Dit deed ze tot 2013,, toen ze besloot terug te keren naar Amsterdam.

In Amsterdam zette ze een massageservice op voor hotels: genaamd Ahms (Amsterdam Hotel Massage Service). Samen met haar team van masseurs werkte ze in de belangrijkste en meest exclusieve hotels van het Amsterdam: Krasnapolsky, Het Americain, Hotel L'Europe, Hotel Pulitzer, Barbizon Palace, Hotel de Hallen en Waldorf Astoria. 

In 2016 opende ze  Ami Spa, een plek waar masseurs en schoonheidsspecialisten ruimte hadden om hun consulten aan te bieden. 

In 2017 besloot ze door te gaan met het aanbieden van haar diensten, maar dit keer kleinschalig en met alle aandacht die haar klanten verdienen.


Voeg een reactie toe van La Saskia Massage, de beste therapeutische massages in Amsterdam
Reactie succesvol verzonden! We zullen het de komende uren bekijken.